Voertuigen Waterstofstraat

  • Waterstof Hitachi graafmachine
  • Waterstofauto Toyota Mirai
  • Waterstof raceauto HAN Hydromotive
  • Waterstof Toyota heftruck
  • Waterstof Toyota pallettruck
  • Waterstof DENS aggregaat
  • Elektrische Doosan mobiele kraan 
  • Elektrische New Holland tractor
  • Elektrische Brokk sloopmachine

DENS

DENS heeft een emissie loze aggregaat ontwikkeld, de DENS X2, die elektriciteit opwekt op basis van de waterstof drager hydrozine. Hydrozine maakt het mogelijk om grote hoeveelheden waterstof op te slaan en te transporteren in standaard RVS of kunststof verpakkingseenheden. Het gebruik lijkt hierdoor veel op dat van conventionele brandstoffen als diesel of benzine. De hydrozine wordt in het aggregaat terug omgezet naar waterstof en vervolgens in elektriciteit door een conventionele brandstofcel. Op deze manier kan waterstof op een gebruiksvriendelijke en veilige manier worden toegepast als emissie loze en duurzame energiebron. Doordat zowel het reformer proces als de omzetting in de brandstofcel onder lage temperatuur plaatsvindt, ontstaan geen schadelijke stoffen zoals zwaveloxides, stikstofoxides of fijnstof. Daarnaast is het proces volledig fluister stil.

Alles over waterstof

Waterstof, veel mensen praten erover, maar nog weinig mensen doen er écht al iets mee. Wij vinden dat dat ook anders kan. Daarom hebben we 'Alles over waterstof'opgericht. 

Ons doel is om iedereen op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met waterstof en om kleinschalige (demonstratie) projecten te ondersteunen. Kortom, wij laten je waterstof beleven!

Sunnergy

Met zonnepanelen zetten we samen een belangrijke stap naar fossielvrij leven. Verduurzaming met een hoog rendement op uw investering staat bij ons centraal. Bij iedere situatie kijken we naar de hoogst haalbare oplossing met het oog op de terugverdientijd en het opwekvermogen uw zonne-energie systeem. Dit toetsen we onder andere aan de hand van een gedegen technische inspectie en analyse door onze professionals. De uitvoering van onze projecten wordt enkel gedaan door gekwalificeerde vakmensen die jarenlange ervaring hebben bij het ontwikkelen van zonne-energie systemen. Bij Sunnergy bent u verzekerd van een professioneel aanbod met de nieuwste technieken onder de zon.

Electric Motorbikes

Electric Motorbikes verkoopt en verhuurt vol-elektrische motorfietsen en andere tweewielers. Elektrische mobiliteit is al lang geen twijfel meer. We gaan met z’n allen voor een beter leefklimaat voor nu en later. Voor onszelf maar vooral ook voor onze volgende generaties.

Kuster Energy

Mobiliteit is de spil van onze samenleving. Duurzaamheid vinden wij enorm belangrijk. Buiten de reguliere brandstoffen begeven wij ons dan ook actief op het vlak van alternatieve brandstoffen. Kuster Energy gelooft in een mix van brandstoffen.

 

splash
splash
Expo New Energy is energized by: