Publiekdsagen


Openingstijden Expo New Energy

  • Vrijdag 8 april van 13:00 - 18:00 uur
  • Zaterdag 9 april van 10:00 - 17:00 uur

Bezoek de Expo: Gratis entree voor iedereen

De Expo New Energy editie Waterstof en meer wordt georganiseerd van 7 tot en met 9 april in Inspyrium te Cuijk. In een energieke ambiance wordt je meegenomen in de wereld van waterstof en nieuwe energie. 

Met een bezoek aan de Waterstofstraat maak je in levenden lijve kennis met de mogelijkheden van waterstof. Van de tractor tot de raceeuto en van de heftrucktot de graafmachine; alle voertuigen op deze straat werken op waterstof en zonne-energie. 

Dankzij de deelname van diverse regionale aanbieders van nieuwe energie aan de Expo wordt er een compleet aanbod gepresenteerd. Maak hier kennis met onze deelnemers. Gedurende de Expo worden er tal van energieke lezingen over waterstof en nieuwe energie gegeven. Ontdek hier het lezingprogramma. En er staat nog veel meer te gebeuren… Via onze social media kanalen blijf je op de hoogte. Dit wil je toch niet missen! 

Kortom: ontdek hoe jij een bijdrage kan gaan leveren aan een duurzame toekomst en bezoek de Expo op 8 & 9 april in het Inspyrium te Cuijk.

splash
splash
Expo New Energy is energized by: